Zorg ervoor dat je op tijd inschrijft. De plaatsen zijn beperkt!

Schrijf nu in!

Save the date

Securitas

ICT Inspiration Day

Inschrijven

Boost your Reboot

De wereld is veranderd. Wie verder wil bouwen op het digitale elan van de afgelopen twee jaar kan die transformatie maar beter stevig verankeren. Meer dan ooit staat de klant centraal, moeten organisaties wendbaar zijn en blijven, en zijn realtime inzichten een absoluut minimum. Om mee te blijven moet je dingen anders durven zien en anders durven doen.

It’s a new world. See it!

En geef je herstart, je reboot, een stevige boost!

Donderdag

8 september 2021
Tour & Taxis:
Maison de la Poste

0
Sectorgenoten
+0
Keynotes
+0
Partners
+0
Inspirerende sessies

Up-to-date in een halve dag

De ICT Inspiratiedag 2022 gaat voor écht: wees erbij om mee te zijn.

Keynotes en panelgesprekken

25 bevlogen sprekers, ICT pioniers en vakspecialisten delen hun visie, hun unieke inzichten en ervaringen. Exclusief op deze ene dag.

Netwerken

Face-to-face netwerken met een select gezelschap van directies, beleidsmakers en IT-management uit de publieke sector? Alleen op de ICT Inspiratiedag.

Inspiratiesessies

In meer dan 16 sessies toont Boost your Reboot welke innovaties en nieuwe technologieën ook uw organisatie verderbrengen. Wees erbij om het mee te maken.

Partners

25 partners zorgen er hier en nu voor dat u de snelheid van verandering bijbeent en mee bent met de laatste techno-logische ontwikkelingen.

Food en feest

Technologie en ICT zorgen al voor verbondenheid, en op de inspiratiedag doen we er nog een schep bovenop met streetfood en een Belgische band.

Innovatie

Ontdek de nieuwste ICT en technologische trends, toekomst-concepten en innovaties, en maak kennis met concrete toepassingen ervan.

Ontdek innovatie in

Infrastructuur

Infrastructuur en netwerk vormen letterlijk de fundering van elke effectieve organisatie. Het nieuwe normaal vraagt dan ook om structurele en innovatieve oplossingen. De modernisering van legacy bedrijfssystemen en de migratie ervan naar de cloud boost alvast het digitale potentieel van een organisatie.

Security

In 2020 en 2021 sloten veel organisaties compromissen: meer gebruiksgemak ten koste van beveiliging. Nu is het dringend tijd om dat recht te zetten met een sterkere security-aanpak, een vereenvoudigd security management, een betere eindgebruikerservaring én een moderne organisatie-omgeving.

Mobility

Van halsoverkop thuiswerken naar structureel hybride werken – het heeft grote impact op uw organisatie maar ook op de organisatie van uw organisatie. Nieuwe technologie toont hoe we anders kunnen werken. Mobility biedt strategieën en tools die hybride werk echt enablen en samenwerking vergemakkelijken.

Management & government

Met deze snelheid van verandering alle technologische evoluties bijhouden en tegelijk blijven focussen op core activiteiten? De meeste organisaties kunnen dat niet meer zelf. Nieuwe samenwerkingsmodellen en tools helpen hiermee om te gaan en bieden inzichten waarmee strategieontwikkeling een continu en dynamisch proces wordt.

It’s a different world, see it!

Waarom het anders is, hoe u dat kunt aanpakken en welke ondersteuning ter beschikking is: de topsprekers toe op het eerste Boost your Reboot panelgesprek lichten hun visie daarover uitgebreid toe. Laat u inspireren en geef uw eigen organisatie een stevige reboot.

Locatie:

Tour & Taxis
Maison de la Poste
Picardstraat 5-7
1000 Brussel

 Shuttledienst beschikbaar